Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Spareribs, Picanha vlees en vele andere soorten

Vindt u het ook heerlijk om spareribs te eten? Deze zijn er in verschillende smaken. Houdt u van pittig? Of gaat u liever voor de zoete variant? Als ware sparerib liefhebber wilt u ze vast allemaal proberen. Daarom kunt u bij een specialist als Beef&Steak spareribs in alle denkbare smaken en soorten. Zo zijn er de typisch Amerikaanse St. Louis buikspareribs, Baby Back ribs, Iberico ribs en natuurlijk de traditionele Hollandse ribs. Heeft u moeite met kiezen? Speciaal voor deze situatie heeft de specialist een starterkit samengesteld. Met deze kit ontvangt u verschillende soorten ribs, saus en rubs. Wist u dat u naast spareribs ook andere soorten luxe vlees kunt bestellen? Wat dacht u bijvoorbeeld van Picanha vlees of Boston Butt?

Gezellige sparerib-avond met vrienden? Hier bestelt u de lekkerste spareribs!

Bent u regelmatig te vinden in restaurants waar ze onbeperkt spareribs serveren? Het ultieme uitje voor een vriendendag! Zo geniet u van spareribs in allerlei verschillende smaken. Wat nu, als we u zouden vertellen dat u deze overheerlijke spareribs ook zelf kunt maken? De lekkerste spareribs bestelt u bij de online leverancier Beef&Steak en bereidt u eenvoudig op de barbecue. Voortaan organiseert u de gezellige sparerib-avonden met vrienden gewoon thuis. En houdt u van wat meer variatie? Wat dacht u er dan van om naast spareribs ook Boston Butt en Picanha te bestellen? Bij de specialist vindt u het allemaal. 

Met deze tips wordt uw Picanha vlees overheerlijk

Heeft u ooit Picanha vlees op de barbecue klaargemaakt? Dit is een overheerlijk gerecht! Ook is het goed om te weten, dat Picanha eenvoudig is om te bereiden. U gaart het op de barbecue of in de oven. Het belangrijkste waar u op moet letten, is de temperatuur. Deze mag niet te hoog zijn. De ideale temperatuur is tussen de 160 en 170 graden Celsius. Om het vlees nóg lekkerder te maken, kerft u het vetkapje diagonaal in het vlees en bestrijkt dit met olijfolie. Dit geeft extra veel smaak aan het vlees. U plaatst de vleeskant boven het vuur en draait het stuk pas om als het bijna klaar is. Bij een kerntemperatuur van 55 graden Celsius is de Picanha klaar. Nog één tip: bestel uw Picanha, Boston Butt, spareribs of andere soorten vlees bij een specialist als Beef&Steak. Hier ontvangt u altijd vlees van de allerbeste kwaliteit.